HISTORIE

SHAKER er den sjove, du leder efter. Virkelig! SHAKER gør, hvad alle andre kun tør at tænke på. SHAKER rocks your world, får dig til at grine højt og lover dig, at alt hvad I gør, vil være fucking awesome og aldrig blive glemt. 

Præcis sådan har det været siden hele pisset startede i 2003, og sådan er det stadigvæk! SHAKER har for altid manifesteret sig som den frække dreng i klassen. Provokerende, grænsesøgende, skide sjov og helt igennem upassende på den fede måde.

SHAKER ORIGINAL

2003

SHAKER Original, Danmarks første koffeinholdige vodka mixed RTD med energismag, kom på markedet i 2003.

SHAKE IT BABY

2003

SHAKER fik sit helt store gennembrud som den ’frække dreng i klassen’ med ’Shake it Baby’-reklamerne af let påklædte kvinder og mænd.

KONGERNE

2011

Reality-serien, Kongerne af Marienlyst, kørte over skærmen med SHAKER som sponsor.

PARTY NOW - APOLOGIZE LATER

2011

Endnu en opsigtsvækkende kampagne fra SHAKER med budskabet "Party now - apologize later".

BOOBS FOR SHAKER

2012

SHAKER kørte en landsdækkende konkurrence, hvor præmien til den heldige vinder var et par nye bryster. Kampagnen hed 'Boobs for SHAKER' og skabte overskrifter.

NYE MEDLEMMER

2013

SHAKER lancerede i 2013 hele tre nye medlemmer af familien. Det drejede sig om Ninja, Zulu og Ice.

NYT DESIGN

2014

Igennem årene har SHAKER ændret udseende, men i 2014 ændrede hele udtrykket sig til et enkelt og moderne look med det nye SHAKER-logo, som vi kender i dag.

NYT NYT NYT

2017

I 2017 så to nye varianter dagens lys - og så i en opsigtsvækkende fuld-sleeve version. Pineapple og Orange er de farverige og frække i klassen.

SHAKER SPORT

2018

I 2018 kom SHAKER Sport på markedet, som ligger sig op ad SHAKER Original, rent designmæssigt, men med en frisk smag af ... SPORT!

LIMITED EDITIONS

2018

Den kant og frækhed, som SHAKER har, egner sig perfekt til forskellige limited editions, der kan bruges til at støtte op om forskellige anledninger. I 2018 kom både SHAKER Danish Edition og SHAKER Limited Christmas Edition ind på det danske marked for en stund.